Bruiloften

Voor een zorgeloze en perfect georganiseerde bruiloft bent U bij ons aan het juiste adres. De rode loper ligt voor U klaar, zodat een vorstelijke aankomst gegarandeerd is. Vervolgens wordt U ontvangen met vriendelijke bediening, gastvrijheid en een gemoedelijke sfeer.

Compleet verzorgt

Na binnenkomst kunnen we U een kopje koffie en/of thee met diverse soorten gebak serveren. Indien U dit wenst is het uiteraard ook mogelijk een feestelijk welkomstdrankje te nuttigen alvorens U aan het aperitief begint. Dit alles is geheel door U zelf in te vullen, want bij ons is veel, zo niet alles, mogelijk.

Hierna begeleiden wij U naar de sfeervol ingerichte, door U gereserveerde, dinerzaal alwaar U het diner of buffet kunt gebruiken. De dinertafels zijn uiteraard mooi opgedekt. De decoraties en de verlichting maken het geheel af voor een heerlijk intiem diner op hoog culinair niveau.

Na het diner nemen we U mee naar de zaal waar het feest gaat plaatsvinden. U treft een zeer sfeervolle zaal met aparte, rookvrije, buffetruimte aan waar een succesvol feest gegarandeerd is. De vriendelijke bediening, de uitstekende keuken en de gemoedelijke entourage zorgen ervoor dat U bij ons een onvergetelijke dag beleeft.

Meer informatie

Wij verzorgen Uw bruiloft geheel op maat. Voor informatie omtrent bruiloften kunt U geheel vrijblijvend een informatiemap aanvragen door contact op te nemen.

Foto’s